Od 900 Kč dárek dle vlastního výběru!🎁

Jelení jerky - Divoké koření 50g

Jelení libový masíčko z českejch lesů, podtržený naší voňavou směsí koření!

darek
Ochutnávkovej vzorek 15 g sušenýho při nákupu nad 900 Kč!
60 Kč Zdarma  |  Nakup za 900 Kč a vyber si příchuť vzorku v košíku.
Vyprodáno -
210 Kč
Kategorie: Produkty
Hmotnost: 0.05 kg
Energie: 308 kcal / 1290 kj
Bílkoviny: 64,4 g
Tuky: 4,8 g
Z toho nasycené: 2,0 g
Sacharidy: 2,6 g
Z toho cukry: 0,4 g
Sůl: 4,6 g
deer divokekoreni
Loading...
Novinka Náš tip
Lokální flákota
Lokální flákota
Všechno maso bereme výhradně od místních dodavatelů.
Eko balení
Eko balení
Kraftový pytlíky, kartonový krabice, žádnej plast ani izolačka.
Poctivá ruční práce
Poctivá ruční práce
Každej kousek masa nám projde několikrát rukama.
Bez chemie
Bez chemie
Nenajdeš u nás žádný éčko, dochucovadlo ani barviva.

Popis produktu

Jelení libový masíčko z českejch lesů, podtržený naší voňavou směsí koření! Vzali jsme kejtu z jelena, co celej svůj život spokojeně prohopsal v českejch lesích, vyladili mu na míru směs divokýho koření, namarinovali a usušili. Toť vše. Teď můžeš aj ty z pohodlí domova okoštovat pravou chuť zvěřiny, bez dochucovadel a pachuti. 

V pytlíku hledej tóny jalovcešalvěje, novýho koření a bobkovýho listu. To všechno totiž vyzdvihává jemný jelení maso na úplně jinej level. Pokud seš milovník zvěřiny, s tímhle masem nešáhneš vedle - a pokud jsi do týhle doby zvěřinu nejedl, teď určitě začneš!

malafatra-beastmeat-susene-maso-jerky-hovezi-outdoor-hory-bilkoviny

Složení

České jelení maso, voda, sůl, jalovec, nové koření, bobkový list, šalvěj, černý pepř, hořčičné semínko, sójové boby. Může obsahovat stopy alergenu (ryby). Bez lepku.

Výživové údaje na: 50 g 100 g
Energie 188 kcal 788 kj 376 kcal 1577kj
Bílkoviny 35,0 g 70,0 g
Tuky 3,8 g 7,2 g
z toho nasycené 0,9 g 1,8 g
Sacharidy 0 g 0 g
z toho cukry 0 g 0 g
Sůl 2.8 g 5.6 g
 

Poctivá ruční práce bez éček

Naše prémiový jerky vyrábíme ručně, každej kousek masa nám během výroby projde několikrát rukama. Nenajdeš v nich žádný éčka, glutamáty ani barviva. Proč sojovku? Námi používaná je v nejvyšší kvalitě bez přidaný chemie a podtrhává chuť našeho masíčka.

beastmeat-susene-maso-jerky-hovezi-bezchemie

Nutričně hodnotný

Každý naše 50g balení je vyrobený ze 150g syrovýho masa - a to už je pěknej plátek flákoty. Pro představu je to víc jak 32g bílkovin ve vysoký kvalitě!

Obsah balení a skladování

V každém našem balení najdeš absorbér kyslíku (bacha ať ho nezhltneš taky, není k jídlu) a párátko, aby mezi zubama nezbylo nic nazmar. Každej pytlík má zip na opětovný uzavření - ne že bys ho potřeboval, po prvním otevření nic obvykle nezbyde. Skladuj při teplotě od +5°C do +30°C, mimo přímý sluneční záření. Při vhodným skladování v neporušeným obale vydrží jerky až půl roku. Případnejch bílejch skvrn na mase se nelekej, jsou způsobený vysrážením soli.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Potřebuješ poradit?

Kontaktní medailonek
Jakub Čech
Majitel e-shopu a garant kvality
Naše výroba

5 kroků k dokonalýmu sušenýmu masu

Podívej se pod pokličku toho nejdůležitějšího - jak se naše jerky vlastně vyrábí.

Příjem a čistění

V týhle fázi všechno maso musíme napřed perfektně očistit - co je bílý, musí pryč! Pak si ho rozporcujem na menší kousky připravený k dalšímu krájení.

Krájení

Zapnem náš kráječ a postupně maso nařežeme na stejně tlustý plátky. Zároveň probíhá další kontrola - šlachy, žíly,.. opět vyřadíme.

Marinování

Vytáhnem naši tajnou knihu receptů a namícháme si čerstvou marinádu na míru každý příchuti, bez éček a dalšího bordelu. Aspoň 12 hodin si v ní masíčko poleží.

Sušení

Tady nastává největší řehole, každej kousek masa musíme vzít znova do ruky a pečlivě ho vyskládat na mřížky. Zapneme sušičku a za půl dne pokračujeme.

Balení

Usušený maso sundáme z mřížek a pak ho ještě nasekáme na menší kusy aby se líp jedlo. Hurá s ním do pytlíku, na sklad a k tobě dom!

Sušené maso ze srdce Vysočiny

Od prvních experimentů až po vlastní výrobu

Maso suším už od roku 2019, tehdá jsem koupil první kus hovězího, mamce znárodnil sušičku na ovoce a začal experimentovat. Nemůžu říct, že to hned napoprvý chutnalo tak, jako to chutná teď. Nicméně se po jerky zaprášilo tak rychle, až mi bylo líto těch hodin práce, který jsem na tý trošce masa strávil. Postupně jsem teda začal zvedat množství, zlepšovat postup i marinády...

Jakub Čech - Beastmeat

Sleduj nás a sdílej fotky našich jerky s hashtagem #beastmeat