Jelení jerky - Divoké koření 50g
Jelení libový masíčko z českejch lesů, podtržený naší voňavou směsí koření!

Kategorie: | Produkty |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Energie: | 308 kcal / 1290 kj |
Bílkoviny: | 64,4 g |
Tuky: | 4,8 g |
Z toho nasycené: | 2,0 g |
Sacharidy: | 2,6 g |
Z toho cukry: | 0,4 g |
Sůl: | 4,6 g |
Popis produktu
Jelení libový masíčko z českejch lesů, podtržený naší voňavou směsí koření! Vzali jsme kejtu z jelena, co celej svůj život spokojeně prohopsal v českejch lesích, vyladili mu na míru směs divokýho koření, namarinovali a usušili. Toť vše. Teď můžeš aj ty z pohodlí domova okoštovat pravou chuť zvěřiny, bez dochucovadel a pachuti.
V pytlíku hledej tóny jalovce, šalvěje, novýho koření a bobkovýho listu. To všechno totiž vyzdvihává jemný jelení maso na úplně jinej level. Pokud seš milovník zvěřiny, s tímhle masem nešáhneš vedle - a pokud jsi do týhle doby zvěřinu nejedl, teď určitě začneš!
Složení
České jelení maso, voda, sůl, jalovec, nové koření, bobkový list, šalvěj, černý pepř, hořčičné semínko, sójové boby. Může obsahovat stopy alergenu (ryby). Bez lepku.
Výživové údaje na: | 50 g | 100 g |
Energie | 188 kcal 788 kj | 376 kcal 1577kj |
Bílkoviny | 35,0 g | 70,0 g |
Tuky | 3,8 g | 7,2 g |
z toho nasycené | 0,9 g | 1,8 g |
Sacharidy | 0 g | 0 g |
z toho cukry | 0 g | 0 g |
Sůl | 2.8 g | 5.6 g |
Poctivá ruční práce bez éček
Naše prémiový jerky vyrábíme ručně, každej kousek masa nám během výroby projde několikrát rukama. Nenajdeš v nich žádný éčka, glutamáty ani barviva. Proč sojovku? Námi používaná je v nejvyšší kvalitě bez přidaný chemie a podtrhává chuť našeho masíčka.
Nutričně hodnotný
Každý naše 50g balení je vyrobený ze 150g syrovýho masa - a to už je pěknej plátek flákoty. Pro představu je to víc jak 32g bílkovin ve vysoký kvalitě!
Obsah balení a skladování
V každém našem balení najdeš absorbér kyslíku (bacha ať ho nezhltneš taky, není k jídlu) a párátko, aby mezi zubama nezbylo nic nazmar. Každej pytlík má zip na opětovný uzavření - ne že bys ho potřeboval, po prvním otevření nic obvykle nezbyde. Skladuj při teplotě od +5°C do +30°C, mimo přímý sluneční záření. Při vhodným skladování v neporušeným obale vydrží jerky až půl roku. Případnejch bílejch skvrn na mase se nelekej, jsou způsobený vysrážením soli.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Potřebuješ poradit?
